SAPŅU TEICĒJS. Koncertprogramma SAPNIS, PAR KURU TU NEZINĀJI

Apvienība “Dream Teller”, kuru radījuši vokāliste/komponiste Kristīne Cīrule un pianists/komponists Edgars Cīrulis, radusies 2020. gada aprīlī, kad abi mūziķi pēc vairāku gadu studijām ārzemēs atgriezās Latvijā. Apvienības rašanos rosinājusi vēlme rakstīt un atskaņot dziesmas kopā ar saviem labākajiem draugiem un visizcilākajiem mūziķiem savā laukā.
Savā daiļradē “Dream Teller” apvieno ietekmes no visdažādākajiem avotiem gan mūzikā, gan ārpus tās. Klausītāji var sagaidīt džeza mūzikai raksturīgu intensitāti, krāšņu harmonisko valodu un spontānu saspēli, kā arī melodijas, kas uzrunā cilvēku tieši un nepastarpināti. Visi grupas dalībnieki ir aktīvi mūziķi vairākos žanros Latvijā un Eiropā, tāpēc “Dream Teller” spēj pārkāpt pāri žanriskajām robežām un radīt jaunu skanējumu. “Dream Teller” skanējumā akadēmiskā klavierspēle savijas ar rokmūzikas bungām, improvizētām baslīnijām un to visu vieno dziesmu kopīgā identitāte. Skaņdarbi runā par sapņiem, zemapziņu, mūsu tuviniekiem un, protams, par mīlestību.
“Dream Teller” koncertprogrammā “Sapnis, par kuru tu nezināji” Lūznavas muižā piedalījās: Edgars Cīrulis (klavieres), Kristīne Cīrule (balss), Māra Vidiņa (balss, perkusijas), Karlīna Priedēna (balss, perkusijas), Svens Vilsons (ģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas) un Jānis Rubiks (kontrabass).
 

Foto un video: Dagnija Bernāne


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.