DANIELE MAMMARELLA (Itālija) un REINIS JAUNAIS

Itālijas fingerstyle ģitārists Daniele Mammarella un latviešu ģitārists Reinis Jaunais apvienojušies koncertprogrammā, ko 1. jūlija vakarā varēja piedzīvot arī Lūznavas muižā.
Daniele Mammarella ir fingerstyle ģitārists, no Peskāras, Itālijā. 2021. gadā prestižais portāls “MusicRadar” Daniele Mammarella atzina par 3. labāko akustisko ģitāristu pasaulē, esot žurnāla veidotā top 10 kopā ar tādiem pasaulē slaveniem ģitāristiem kā Tomijs Emanuels, Maiks Douvs, Džons Gomms, Endijs Makkijs, Alans Gogols un citi. “GuitarWorld” un “GuitarPlayer” viņu ir izvēlējušies par vienu no pieciem "Gada akustiskā ģitārista 2020" finālistiem ar tādiem tiesnešiem kā Rodžers Voterss, Kaki Kinga, Džons Petruči, Gutrija Govana u.c. 2021: viens no trim "Premio A.D.G.P.A/BANCA DELLE PREALPI" finālistiem. 2021. gadā viņš sāka sadarbību ar slaveno zīmolu Taylor Guitars, kā arī Markbass un DV Mark. Savu pirmo albumu “Past, Present and Let's Hope” Daniele izdeva 2019. gadā, savukārt 2020.gadā iznāca Daniele otrais albums "Moonshine".
Reinis Jaunais ir viens no pazīstamākajiem jaunās paaudzes ģitāristiem Latvijā. Reinis regulāri apceļo dažādas pasaules valstis, sniedzot koncertus. Ceļošana ir ne tikai viena no viņa lielākajām dzīves aizrautībām, bet arī iedvesma jaunas mūzikas radīšanā. Mūziķis var lepoties ar bagātīgu diskogrāfiju. Reiņa Jaunā instrumentālās dziesmas var atpazīt seriālos, kā arī TV un radio raidījumos, citas dziesmas savukārt pabijušas Latvijas radio staciju topos.

Foto un video: Dagnija Bernāne



Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.