Ziemassvētku viesistaba 2022

No 27. novembra Lūznavas muižā viesus svētku gaidīšanas laikā arī šogad priecē Ziemassvētku viesistaba, kurā sajust svētku noskaņu vai iemūžināt kopā būšanu.


Lūznavas muižas Ziemassvētku viesistaba apmeklētājiem ir atvērta muižas darbalaikā katru dienu (izņemot pirmdienas) no 9.00 līdz 16.00. Ziemassvētku viesistabā var sajust svētku noskaņu, iemūžināt kopā būšanas mirkļus fotogrāfijās vai vienkārši atpūsties, iemalkojot kādu karstu dzērienu.

Ziemassvētku viesistaba brīvi pieejama ikvienam interesentam muižas apmeklējuma laikā, iegādājoties muižas apskates ieejas biļeti atbilstoši cenrādim.

Svētku noskaņās iekārtoto viesistabu var izmantot arī speciāli organizētām svētku fotosesijām ar sava fotogrāfa piedalīšanos. Tādos gadījumos, lai rezervētu svētku viesistabu tikai sev, telpas rezervācijas maksa ir 15 €/stundā (+ muižas ieejas biļetes), rezervāciju piesakot telefoniski 28686863.

Pateicamies Annai Elīzai Drelei un Katrīnai Apeinānei par svētku noskaņas uzburšanu viesistabā! Lai skaists un balts mums visiem svētku gaidīšanas laiks!

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.